Betreft: Powerpack NV – reactie op de verspreiding van het coronavirus SARS‑CoV‑2 (COVID‑19) Geachte heer Geachte mevrouw, Powerpack NV volgt nauwlettend de situatie met betrekking tot de verspreiding van het coronavirus SARS‑CoV‑2 (COVID‑19) op de voet op en schikt zich dan ook naar de aanbevelingen van de bevoegde autoriteiten en wetenschappers. Wij hebben de situatie ernstig genomen en ondertussen de nodige preventieve maatregelen getroffen opdat de kans op de overdracht van het coronavirus binnen het bedrijf niet (of amper) zou kunnen plaatsvinden. Daarmee willen wij onze verantwoordelijkheid opnemen tegenover onze medewerkers, onze klanten en onze zakenpartners. Zo hebben we beslist om de bedrijfsbezoeken in Beerse te beperken tot het strikt noodzakelijke en deze moeten vooraf worden afgesproken. Bezoeken bij klanten worden tot nader order uitgesteld. Onze medewerkers staan allen via telefoon en/of e-mail ter beschikking en wij willen u dan ook vragen om alleen via deze weg met hen contact te willen opnemen. Tot op vandaag blijven de levertijden van onze producten ongewijzigd. Vandaag bestaat bij ons evenmin ongerustheid over de beschikbaarheid van grondstoffen en hulpgoederen, zodat wij nog steeds verder kunnen produceren. Toch willen we erop wijzen dat deze omstandigheden kunnen veranderen net vanwege de onvoorspelbaarheid van de uitbreiding van het coronavirus en de maatregelen die door de overheid kunnen worden opgelegd. Dagelijks zijn we in contact met onze leveranciers, die eveneens constant de marktsituatie volgen en ons vrijwel onmiddellijk op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen. Bij belangrijke veranderde omstandigheden zullen we vanzelfsprekend ook u op de hoogte brengen. Wij danken u voor uw begrip.

De toonaangevende leverancier voor afvalbeheeroplossingen

Powerpack is de toonaangevende producent en leverancier van afvalzakken, PMD-zakken en biodegradeerbare/composteerbare afvalzakken. We richten ons daarbij onder meer op gemeenten, steden en intercommunales. Powerpack produceert ook diverse industriële folies.

Meer info

Biodegradeerbare en composteerbare toepassingen

Sinds begin 2017 is Powerpack een eigen R&D-project gestart voor de ontwikkeling en de productie van biologisch afbreekbare en composteerbare grondstoffen. Sinds 2018 zijn Powerpacks gecertificeerde assortiment aan biobased en composteerbare grondstoffen ook beschikbaar onder de naam Ecolene, die wij verkopen aan Europese convertors . Powerpacks eigen merk " Degralia " wordt geproduceerd op basis van Ecolene.

Onze producten

Bij Powerpack geloven we dat de toekomst van verpakkingen draait om duurzaamheid